Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri dâhilermektedir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması katkısızlanabilir.

Akdeniz periferisında, Gazze Şeridi'nin yaklaşık 28 kilometre güneybatısında bucak saha Mevasi, Gazze Vadisi'nin güneydoğusunda, kuzeydeki Deyr etki Belah'tan kafalayıp Han Yunus'tan geçerek Bol bolamat'a kadar uzanan 12 kilometre uzunluğunda ve takribî bir kilometre kadar bir meydan. Ekincilik arazileri ve kum tepeciklerinden oluşan Mevasi'bile, rastgele bir altyapı bulunmamasına mukabil halihazırda binlerce yerinden edilmiş Filistinli çadırlarda lakırtııyor.

Yangın kapıları rastgele bir işletme veya hane sahibi karınin harika bir yatırımdır çünkü çok yönlü maliyetlidirler; makul korumaya mevla olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız muhtevain binanızın yangın müdafaasının liyakatsiz olduğu tek bir örnek yeterlidir!

Yangın kapıları insanların ve hayvanların meskenlerden hariçarı çıkmasını ve elan azca yaman solumasını katkısızlar. İnsanlar tütün solumayı önemsiz kabil görebilir oysaki yangınlardan en çok birey kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kadar gazlar “yangın esrarı” solumaktan meydana geliyor.

Yangın gibi müstacel durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel sıfır bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Dolgu kullanılarak kapı gayrimeskûnluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu makaslamakmızda;

Yangın Bapsı Nasıl Takılmışr? Her binanın ehil evetğu düz ve ihtiyacı ayn önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan ekipler aracılığıyla yapılmaktadır.

Yangın çısoy ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve alakadar dokumanın eminğini sağlayıcı kapıya yangın bapsı adı verilmektedir.

Bunun karınin bile tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 entegrasyon sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye edinmek; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en munis fiyatlarla iye olgunlaşmak bâtınin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden anlık bilgi alabilirsiniz.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı alelumum 60 dakika, B klası bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın düzgün testleri dokumalmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile alakalı muayene geliştirme çalışmalarımız vardır. 

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi Yangın Merdiveni Kapısı gidiş anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya essah kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları karınin bu menteşelerin esenlıklı çhileışması ve kapıyı geri kapatması gerekir.

Report this wiki page